Centar za Bahove kapi i aromaterapiju

Larch

Larch preparat  je za one koji za sebe smatraju da  nisu dovoljno sposobni kao ljudi iz  njihove  okoline.Kompleks manje vrednosti  i  očekivanje neuspeha zbog nedostatka samopuzdanja kao i nezadovoljstvo spostvenim radom i izgledom je osnova ove esencije.

Računaju  na  neuspeh  sa  osećajem  da  ne mogu  biti  uspešni  tako  ni  ne pokušavaju da  ulože ni najmanji napor koji bi bio dovoljno velik za postizanje uspeha. Čak  i kada krenu u poduhvat prebrzo odustaju. Samopouzdanje im je nisko  i sumnjičavi  su  kada  ih neko pohvali.

Teško podnose  kada se njihove  sposobnosti ne vrednuju dovoljno, simuliraju bolest kako bi izbegli obaveze, najradije su sami kako se ne bi morali meriti sa drugima.
Konkurencija ih plaši, često imaju problema u seksu ili su impotentni dok istovremeno
misle da nemaju nikakve šanse kod suprotnog pola iako deluju veoma atraktivno.Govor im je stidljiv i neodlučni su.

Larch omogućava osobi da preduzme inicijativu, da se suoči sa situacijom, da iskoristi priliku u datom momentu koja joj se nudi. Može  pravilno da proceni sebe i svoje vrednosti.
Bolesti od kojih mogu da boluju osobe u negativnom stanju Larch:
bežanje u bolest da bi izbegli određenu situaciju , pate od glavobolje, loše koncentracije, anksioznosti, straha od neuspeha, hipertenzije, astme, reumatizma…