Centar za Bahove kapi i aromaterapiju

Holly

Holly je Bahov cvetni ekstrakt koji je idealan  za osobe  lošeg raspoloženja, hladnog srca,osobe koje su  okrutne i ljute.  Ove osobe pate u sebi, ali često ne postoji razlog za to. Pada im jako teško da otvore svoje srce za ljubav.

Njihovo negativno psihičko stanje se sastoji od ljutnje, mržnje, zlobe, osvete, ljubomore i zavisti.
Ovi negativni osećaji, od kojih ni jedna osoba nije potpuno oslobođena, se kod Holly osoba javno pokazuju.
Patnja koju ove osobe osećaju ima razloge u unutrašnjoj nesigurnosti i dovodi ih do toga da u svemu vide samo negativne stvari što dovodi do agresivnih reakcija.
Nemogućnost da se otvore za ljubav je često kombinovana sa generalnim osećajem ljutnje na osobe koje ih okružuju.

Holly stanje najčešće nastaje još u ranom detinjstvu, kada se osetljiva dečija duša povredila, dobila premalo ljubavi ili bila prisutna stalnim svađama i konfliktima.Holly je dobar i za decu koja su ljubomorna na svoju braću i sestre.Holly osobe misle da su se svi urotili protiv njih,  da postoji neka istina koja se krije od njih.

Pozitivni potencijal Holly ekstrakta je ponovno rođenje ljubavi u srcu, osećaj da se može davati bez da se očekuje da se isto vrati.
Osobe postaju saosećajnije, ljubaznije i spremne su da dele. Nisu posesivni ni čak kada imaju vlastite probleme.
Javljanjem osećaja unutrašnje harmonije dolazi do iskrene sreće za uspehe drugih.
Holly otvara srce i spaja nas sa univerzalnom ljubavi.

Holly otvara naša srca da volimo,  vraća samopoštovanje. Eliminiše negativna osećanja prema drugima i mi počinjemo da zračimo  ljubav. Sve negativno je pretvoreno u pozitivno. Počinjemo da saosećamo sa svetom.

Bolesti  od kojih mogu da boluju osobe u negativnom stanju Holly:
paranoja, cistitis, urinarne infekcije, kamen u bubregu, bubrežne kolike, nadimanje, zatvor/proliv, depresija, nesanica, razna zapaljenja, hronične kožne bolesti