Centar za Bahove kapi i aromaterapiju

Chesnut Bud

Chesnut Bud  preparat je potreban ljudima koji ne uče iz svojih iskustava ili grešaka, tako da nisu u mogućnosti da naprave korake napred u životu.  Iste greške se stalno ponavljaju, bira se pogrešno zanimanje ili radno mesto, pogrešni partneri ili prijatelji.

Umesto da se na greškama uči, pokušava se zaboraviti ono što je bilo negativno u prošlosti. Zbog toga ne postoji dobra osnova za donošenje dobrih odluka u sadašnjici i budućnosti.

Tek što se počne sa jednom aktivnosti, ona se ostavlja i započinje nešto novo, bez obzira što prva aktivnost nije završena. Za vreme razgovora sa drugim osobama, Chestnut Bud osobe retko slušaju svog sagovornika, jer već razmišljaju o novoj temi ili pitanju.

Vrlo često se stalno javljaju iste bolesti ili zdravstvene poteškoće. Na primer, migrena koja se pojavljuje uvek nakon određene situacije, diskusije o određenoj temi ili susreta sa određenom osobom.
Ne postavlja se pitanje zašto, tako da se ne traže razlozi za greške koje se prave i ne pokušava se naći rešenje za uzrok problema. Čak se ne troši vreme da se sa prijateljima, porodicom ili kolegama pokuša razgovarati i eventualno sa njima naći rešenje problema.
Ukoliko osobe u svojoj glavi ipak nađu rešenje za neki problem, prestaju biti zainteresovani da ga stvarno reše u stvarnosti ili to rade jako površno.
Chestnut Bud osobe imaju problema sa koncentracijom, učenjem, sporije se razvijaju i prilagođavaju novim situacijama.

Pozitivni potencijal ovog ekstrakta je da se iz svakodnevnih iskustava izvuče najviše moguće, te da se iz sopstvenih grešaka nauči kako da se bolje ponaša u budućnosti.
Sopstvene greške se gledaju objektivno i uči se iz iskustva. Dobija se znanje i mudrost kako da se napreduje u životu.

Uzimanjem Chestnut Bud razvija nam  se sposobnost razumevanja svojih dela, sećamo ih se, imamo uvid u svoje postupke.Razvija se pažnja i razumevanje drugih i u stanju smo da učimo od njih.Razvija se mentalna budnost i u stanju smo da prihvatimo da je to naša greška, naša nepažnja a ne loša sudbina.
Bolesti od kojih mogu da boluju osobe u negativnom stanju Chestnut Bud:
gastristis, glavobolja , štucanje, nekoordinacija, arterioskleroza, sporo zarastanje rana, autizam, mentalni hedikep