Centar za Bahove kapi i aromaterapiju

Lifting masaža lica

Lifting masaža lica

Poslednjih godina sve  više ljudi, žena i muškaraca, okreću se kozmetičkoj hirurgiji da bi odklonili  znakove starenja na licu.Alternativa tome, međutim, može biti prirodna aromaterapeutska lifting  masaža lica .

Koristeći metodu koja isključuju rizike povezane s hirurgijom (zaledjen izraz lica, lice bez emocija), ili moguće infekcije, može biti vrlo pozitivan, odlučujući faktor kada je u pitanju poboljšanje izgleda lica: lice postaje zategnutije, mlađe, svežije, i življe.

Jedan od razloga zbog kojeg lice počinje pokazivati ​​znakove starenja je, naravno, činjenica da  što smo stariji , kolagen ispod kože postaje manje elastičan.Tome  doprinosi prirodni proces starenja , ali i stvari kao što su stres, spoljašnji i unutrašnji  otrovi, pad imunološkog sistema. Aromaterapeutska lifting  masaža lica može se dugoročno boriti  protiv nekih od tih faktora, na način koji ne podrazumeva dugačak  i bolan oporavak.

Aromaterapeurska lifting masaza  lica stimulise  protok kiseonika u području lica, koji je veoma vazan za pomlađivanje ćelija . Uz pažljivu manipulaciju na  određenim područjima lica, maser može dovesti do takvih promena na licu kao sto su : smanjenje  linija i bora, više mišićne fleksibilnosti, poboljšanje tonusa kože, manje napetosti, sto rezultira  ređim glavoboljama, smanjuje se problem sa sinusima, te dobijamo zategnutiji i sjajniji ten.

Iako prednost aromaterapeutske lifting masaže ne može biti odmah očigledna  kao kodi hirurškog kozmetičkog efekta , sve je više stručnjaka u svetu koji se slazu da su koristi prirodne masaže dugotrajnije. Nakon redovnih aromaterapeutskih lifting masaza možete očekivati ​​da vidite opipljive razlike u roku od oko četiri do šest nedelja, ali sa redovnom masažom ćete primetiti da razlika postaje još izraženija, a učinci trajati mnogo duže.

 

Jedinstvena masažna tehnika koja deluje kao prirodni face lifting bez potrebe za operacijom, pomaže Vam da se osećate i izgledate mlađe. Aromaterapijska lifting masaža lica poboljšava ten, uklanja toksine nakupljene u licu, sprečava i smanjuje nastanak bora, uravnotežuje emocije i životnu energiju, pomaže da se osećate u potpunosti bolje. To je jedinstvena mešavina visoko efektivnih tehnika preuzetih od Japanske i Indijske masaže lica, kao i akupresure i refleksologije.

Kako deluje?
Aromaterapeutska lifting masaza uklanja stres i traume zatvorene duboko u mišićima i tkivu lica, glave i vrata. Tretman deluje na boju i zatezanje kože i potkožnih mišića, poboljšavajući elastičnost kože i gipkost.Aromaterapeutska  lifting masaža lica tretira površinu  lica jednako kao i duboko tkivo lica sa nežnim masažnim pokretima ruku i prstiju. Za svaki tretman se bira posebna mešavina aromaterapijskih ulja u zavisnosti od karakteristike kože, kako bi izgledala mlađe.

Aromaterapijska lifting masaža lica deluje na sledeci nacin:

  • pojačava protok krvi, omogućavajuci dotok hranjivih materija koži
  • umirujuće, umanjujući napetost i deluje opuštajuće
  • poboljšava protok limfe, uklanja bakterije i toksine iz kože
  • ojačava i učvršćuje mišiće, i tako se  ne stvaraju pregibi i fine linije (bore)
  • pomaže uklanjanju odumrlih ćelija kože
  • popravlja i regeneriše kožu
  • daje životnu energiju  poboljšavajući zdravlje i izgled tkiva na licu
  • poboljšava mentalnu i psihičku opuštenost
  • pomaže Vam da se osećate odlično!

Aromamasaža glave, lica i dekoltea – 40 min – eterična i biljna ulja se biraju  prema tipu kože klijenta, laganim pokretima izvodi se masaža lica, vrata i dekoltea. Tretman se završava umirujućom masažom glave . Cilj ovog tretmana je potpuno prirodna nega lica, svež i blistav izgled  te duboka relaksacija.