Centar za Bahove kapi i aromaterapiju

Willow

Willow preparat je za osobe koji veruju da im sudbina nije bila naklonjena i zbog toga su  obeshrabreni i ogorčeni, posmatraju sebe kao žrtvu.

Ovo je preparat za sve koji  su   doživeli nesreću ili su  prošli kroz nesretne okolnosti života koje  ne mogu jednostavno prihvatiti bez ogorčenja  i  stalnog  jadikovanja  jer  je uspeh mera za kvalitetan život. Imaju osećaj da nisu zaslužili tako teška iskušenja smatrajući da je to nepravedno usled čega se budi ogorčenje. Ne priznaju svoju grešku, ne preuzimaju odgovornost za svoje postupke već optužuju druge da su oni krivi. Ponašaju se kao žrtve. Tada često nestaje i interesovanje i  angažovanje za sve što im je pričinjavalo zadovoljstvo i  radost. Nerazumljivo im je kada  im neko ponudi pomoć jer ni sami ne žele da pomognu. Generalno sve vide crno. Život cene na osnovu materijalnih dobara koji im donosi. U njima stalno tinja bes ali nikada ne eksplodira. Willow osobe  karakteriše bes, ogorčenost, nadurenost, želja za osvetom, sve  im  je negativno, razočarane su  tako da je prirodno da je glavna fizička tegoba autoagresivna reuma, problem sa želucem, kancer kod onih koji sve zadržavaju u sebi. Ova esencija je dobra  kao podrška u lečenju psorijaze.

Uzimanjem Willow esencije  osoba može da prepozna vezu između svog ponašanja i  spoljašnjih događaja, da razlikuje šta je nečija loša namera a šta slučajnost, i da pređe preko svega, da oprosti, i nastavi svoj život. Pomaže osobi da privuče pozitivnu energiju u svoj život svojim pozitivnim stavom.
Bolesti  od kojih mogu da boluju osobe u negativnom stanju Willow:
ogorčenost, bolovi u zglobovima, gubitak kose, rano seda kosa, bore, fleke na koži, glavobolja, upala nerava, poremećaj apetita, sna, noćno mokrenje, sekrecije.