Centar za Bahove kapi i aromaterapiju

Zakazivanje

Vreme provedeno kod nas treba da odvojite samo za sebe – tu smo da vas čujemo, da nas pitate sta želite i da se prilikom razgovora i  tretmana opustite, zaboravite na sve stresove, obaveze i dozvolite svom telu i duhu regeneraciju i oporavak.

U opuštenoj atmosferi i uz pomoć pitanja, moguće je osvestiti dominantna negativna osećanja ili negativna mentalna stanja. Pošto je Bahov  praktičar tu i da sluša, i to može pomoći osobi da se lakše usredsredi na svoje emotivno stanje i da tako lakše i jasnije izrazi svoje misli i osećanje.

Razgovor sa Bahovim praktičarem traje sat vremana.

Nakon toga klijent dobija prvu kombinaciju cvetnih esencija.

Jedna bočica traje 3-4 nedelje.

Sledeći susret se  se zakazuje posle popijene bočice, a svaki sledeći susret se  zakazuje  po dogovoru sa praktičarem.

U Centru nudimo potpuno individualni pristup aromaterapijskim tretmanima. Pre svakog tretmana aromaterapeut će kroz razgovor s klijentom doznati bitne informacije o klijentovim željama i potrebama na osnovu kojih će odabrati odgovarajući tretman i kombinaciju eteričnih ulja.

Na osnovu uzete anamneze terapeut određuje sastav mešavine za masažu koju zatim priprema pred klijentom. Naravno, biljna ulja moraju biti hladno ceđena, a eterična ulja jasno hemijski i botanički definisana jer jedino ta ulja imaju istinsku terapeutsku vrednost.

Uzivajte u aromaterapeutskim masažama , lifting masažama lica i preparatima napravljenim od najkvalitetnijih biljnih i eteričnih ulja. Kreme  za lice i telo, mešavine ulja kao i ostali preparati koje izrađujemo (tonici, pilinzi, pakovanja za kosu, serumi protiv bora) se prave na licu mesta- određuju se individualne potrebe klijenata

Za naše  dobro zdravlje je od velike važnosti kako fizičko tako  i emotivno  zdravlje. Koristim holistički pristup  sa svim svojim  znanjima  i veštinama u raznim komplementarnim terapijama kako bi podržala njihovu  prirodnu  lekovitu sposobnost za unapredjenje zdravlja, sreće i vitalnosti . Moj pristup je prilagođavanje vašeg terapijskog  programa vašim  individualnim  potrebama, a to može uključivati ​​pojedinačnu terapiju ili se  može obuhvatiti kombinacija Bahovih kapi, aromaterapije, holistička masaža , saveti o prehrani, zavisno od  vaših  jedinstvenih potreba i želja  utvrđenih na prvom  sastanaku.

Važno je, shvatiti da je zdravlje  rezultat  toga kako se mi  osećamo  – naše telo reaguje  na  način na koji mislimo, osećamo i delujemo, tako da  moramo negovati naš um s pozitivnim mislima i osećajima.

 

Razgovor i tretman možete zakazati svakog radnog dana od 12-20 h.
Telefoni na koji možete dobiti sve željene informacije i zakazati tretman je 062/160 16 68, 063/248 015
Kliknite da zakažete termin online
„Razmotrite. Ali kad dođe vreme za akciju, prestanite da razmišljate i uradite.” Napoleon Bonaparte