Centar za Bahove kapi i aromaterapiju

Wild Rose

Wild Rose  preparat je je za  osećaj  apatičnosti, unutrašnje  kapitulacije i nedostatka  bilo kakve radosti.

Ovo je esencija  za sve, koji bez ikakvog vidljivog razloga postaju apatični  i nezainteresovani  prema svemu što ih okružuje. Rezignirano se prepuštaju životu prihvatajući sve tako kako jeste ne preduzimajući ni najmanji napor ili poduhvat kako bi nešto promenili ili poboljšali u cilju da ponovo pronađu radost. Oni više ne plaču, ne smeju se, bezizražajni su, ravnodušni. Prilagođavaju se situacijama koje ne vole, ali se ne žale, ne ljute, nemaju zamerke. Ne pokušavaju  ničim da poboljšaju stvari, svejedno im je sve.U njihovom životu nema radosti, zadovoljstva. Bez žaljenja su  se  prepustili sudbini iako objektivne okolnosti nisu loše. Osećaju se loše, bez snage,volje, energije iako imaju različite talente, ništa ih ne zadovoljava.
Preparat vraća entuzijazam, sposobnost da se bori da promeni situaciju, vraća se smisao za humor, osoba se oslobađa apatije.  Počinje da voli život i  da se otvara za nova životna iskustva. Vraća interesovanje za život.
Bolesti  od kojih mogu da boluju osobe u negativnom stanju Wild Rose:
depresija, apatija, hronični umor, slabo varenje, nadimanje, giht, kamen u bubregu, žuči, impotencija, frigidnost, srčane bolesti, problemi sa cirkulacijom, menopauza, alergija, degenerativne bolesti.