Centar za Bahove kapi i aromaterapiju

Star of Bethlehem

Star of Bethlehem preparat   pomaže  svima koji nisu prevazišli  fizički, emotivni potres ili šok. Ova esencija sa pravom može nositi naziv “ uteha za dušu”. Spolja gledano,  imamo osećaj da  taj ‘doživljaj šoka’ nije mogao pogoditi osobu jer se posledice javljaju tek posle nekoliko godina.

Star of Bethlehem može pomoći i u trenucima kada se prolazi kroz tešku životnu fazu. Generalno su  osobe deprimirane, osećaju se povređeno i tužno ali ne prihvataju tešenje niti pokazuju svoju tugu.
Star of Bethlehem  esencija  pomaže  kod  šoka,  tuge nakon gubitka drage osobe, posle razočaranja u ljubavi, svih traumatičnih događaja.
Telesne tegobe su najčešće otežano gutanje i osećaj stezanja u grlu.

Star of Betlehem je  preparat koji  pomaže osobi da se suoči sa svojim bolom i na taj način oslobađa se sva blokirana energija. On leči traume i zato se još zove  “Utešitelj“. Omekšava „skamenjeno“ srce od tuge i bola i vraća radost u život osobe. Omogućava osobi da isplače sve što ima i onda da nastavi  život dalje. Bol je i dalje prisutan ali je ne koči da živi, može da se raduje i smeje.
Namenjen je svim vrstama trauma i psihičkim i fizičkim, bez obzira kog su inteziteta i koliko su stare, kad je posledica trauma zamrzlost ili intezivna tuga.
Bolesti od kojih mogu da boluju osobe u negativnom stanju Star of Betlehem:
psihosomatske bolesti, problemi sa grlom-gutanjem, bolne menstrauacije, dismenoreja, amenoreja, alergije, ekcemi, akne, ukočenost, bolovi u zgobovima, kriza astme izazvana stresom,  traume.