Centar za Bahove kapi i aromaterapiju

Red Chestnut

Red Chestnut je preparat za zabrinutost i preteranu strepnju za druge, za one koji žive u strahu da ce se njihovim bližnjima nešto loše desiti.

Na primer, roditelji koji celu noć ne mogu da spavaju dok im se dete ne vrati kući, jer misle na najgore i nemaju mira ni sna, i na taj način guše svoje dete, stavljaju mu lance.To je preparat za naše bezrazložne brige i strepnju za druge, zbog kojih gubimo duševni mir, zdrav razum, zbog kojih nas preplavljuje sujeverje, beznađe…

Red Chestnut nas uči  da počnemo da posmatramo život sa vedrije strane, uči nas da se posvetimo sebi i svojim potrebama koje smo zapostavljali jer smo brinuli bezrazložno o drugima. Pruža nam mogućnost da vidimo život kao jedno bezbedno mesto.
Vraća poverenje da će sve biti kako treba, da su naši bližnji zaštićeni i da im ne preti nikakva opasnost.
Red Chestnut  pomaže da otklonimo prebrižnost u našem stavu prema bliskim ljudima.Prebrižnost opterećuje nas, a guši druge ljude.Ona je opterećenje a ne rešenje problema.

Bolesti koje mogu da imaju ljudi u negativnom Red Chestnut stanju:
astma, tahikardija, hipertenzija, bol u stomaku, bolest iritabilnog kolona, dijabetes, kožna oboljenja, bol u leđima, glavobolja, hronični umor, grčevi u stomaku, zloupotreba nikotina, anemija